VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Gjert Ingebrigtsen og Kjetil Kristoffersen - Korleis skape verdensklasse?

Overview

HVORDAN SKAPE VERDENSKLASSE?

Gjert Ingebrigtsen er mannen helt uten erfaring fra friidrett som klarte som å bygge opp 3 brødre til Verdenstoppen i Friidrett. Hva er det som skiller denne mannen fra alle andre? Hvordan har han klart å skape Verdensstjerner men små midler og ikke noe tradisjonelt apparat rundt seg og sin familie? I dette foredraget vil ha fortelle sin historie om veien mot toppen. Et foredrag om valg og prioriteringer på veien mot drømmen om å bli best i verden.

HVEM VINNER TIL SLUTT?

Kjetil Kristoffersen regnes av mange som Norges beste motivator. Han var manager for Olympiamesteren Olaf Tufte i 5 år. Han har kjørt turneene til komikerlegenden John Cleese i flere land og Jobbet med Neil Armstrong «FØRSTE MANN PÅ MÅNEN» I tillegg var han i sin tid Norges yngste fotball trener med den høyeste trenerutdannelsen i Norge. Hans foredrag handler om faktorer som avgjør om folk lykkes eller ikke. Foredraget handler i tillegg om å ikke bli et produkt av alle andres forventninger. Rørende, morsomt og enormt inspirerende

  • Last Updated: 22.04.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ma. 12. oktober 2020 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gjert Ingebrigtsen og Kjetil Kristoffersen - Korleis skape verdensklasse?
Your Recently Viewed Pages