Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Skien

Glædelig jul m/ Vintermåne

Overview

Det er igjen klart for god, gammeldags tradisjonell jul på Ibsenhuset når Vintermåne og Aasmund Nordstoga innbyr til konsert med funklende lys, julegran og vakre toner.

God, gammeldags julestemning
Denne julekonserten har blitt en av Ibsenhusets fineste juletradisjoner. I over 15 år har Vintermåne med gjester laget sin musikalske inngang til jula. I samarbeid med Aasmund Nordstoga inviterer Vintermåne publikum inn i den gammeldagse julestemningen.

Avisa Varden har ved en tidligere anledning besøkt konserten og beskriver den slik: "Julekonserten kombinerer julebudskapets høytidsstemning med julefestens munterhet. Dette er høytid med humør."

Julefeiring i Telemark
To av Telemarks mest folkekjære sangere, Anne Gravir Klykken og Aasmund Nordstoga er sammen med musikerne Frøydis Grorud og Torjus Vierli klare for å skape en folkelig og egenartet julekonsert. Scenen pyntes til god, gammeldags jul og vi får musikalske møter med kjente og kjære norske julesanger, salmer, gamle juleviser, stev og stubber hentet fra tradisjonell julefering i Telemark.

Medvirkende:
Aasmund Nordstoga – vokal

Vintermåne:
Anne Gravir Klykken – vokal
Frøydis Grorud – sax og fløyte
Torjus Vierli – tangenter


 

  • Last Updated: 02.11.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 28. november 2018 19:00 20:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Glædelig jul m/ Vintermåne
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad