VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Gladmat 2021

Overview

Gladmat 2021 I det nye året planlegger vi først og fremst arrangementer vi kan avholde selv med smittevernbegrensninger, men vi er klare til å hive oss rundt og åpne mer dersom myndighetene tillater det. 30. juni - 03. juli er Gladmat i gang i Stavanger Sentrum, og alle de andre flotte plassene Gladmat har arrangementer. Vi satser på å lage en kick-start på sommeren. Årets tema er ´sammen´ og et av ønskene for årets festival er å kunne vise frem alle de gode kreftene som sammen skaper de gode opplevelsen.

Gladmat 2021

I det nye året planlegger vi først og fremst arrangementer vi kan avholde selv med smittevernbegrensninger, men vi er klare til å hive oss rundt og åpne mer dersom myndighetene tillater det.
30. juni - 03. juli er Gladmat i gang i Stavanger Sentrum, og alle de andre flotte plassene Gladmat har arrangementer. Vi satser på å lage en kick-start på sommeren. Årets tema er ´sammen´ og et av ønskene for årets festival er å kunne vise frem alle de gode kreftene som sammen skaper de gode opplevelsen.

 

Om Gladmat

Gladmat sitt formål er å fremme publikums interesse for mat ved arrangementer, og vi skal være den viktigste møteplassen for mat og matkultur, regionalt og nasjonalt.

Vi samler fagfolk innen matproduksjon, matforedling og matformidling. Festivalen er et publikumsarrangement og en faglig møteplass, med et bredt program for foodies, barnefamilier, festivalglade, produsenter, fagfolk og serveringssteder.

Festivalen startet i 1998 og trekker opptil 250.000 besøkende i løpet av fire dager. Det er rundt 150 utstillere som representerer produsenter, foredlere og restaurantnæringen. Festivalen får stor oppmerksomhet både regionalt og nasjonalt. Hovedarenaen under festivalen er langs Vågen i Stavanger, men det foregår flere sidearrangement i hele regionen.

Gladmat AS er en non-profit organisasjon, som har Gladmatfestivalen som sin hovedvirksomhet. Gladmat AS er i tillegg involvert i flere matrelaterte prosjekt året rundt.

  • Last Updated: 28.04.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 30. juni 2021

to. 1. juli 2021

fr. 2. juli 2021

lø. 3. juli 2021

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gladmat 2021
Your Recently Viewed Pages