Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Gladmatfestivalen hos Nyyyt på Røysland Gard

Mer info

Bli med på en uforglemmelig matopplevelse under Gladmat! Nyyyt AS - Røysland Gård arrangerer fire eksklusive kvelder med gjestekokker fra 26. til 29. juni.

Her får du mulighet til å smake på fantastiske flerretters menyer.

Onsdag og torsdag:

Møt kjøkkensjefene Jan Frode Berntsen og Niklas Johnsen fra Hotel Bristol i Oslo. Disse grill- og kjøttentusiastene vil servere signaturretter av høyeste kvalitet med lokal mat. En av rettene du kan glede deg til er grillet oksetartar med steinsopp og fermentert eple!

Torsdag og fredag:

Nyyyt, Røysland Gard får besøk av den Aron Espeland, kjent for sin imponerende konkurransehistorie med fem gull, to sølv og to bronse. Espeland, medlem av Det Norske Kokkelandslaget, tar deg med på en reise gjennom Rogalands smaker med en unik flerretters kjøttmeny, inkludert eksklusive stykningsdeler og innslag av Wagyu. Fokuset er på mat fra grillen!

Sommelier Jonathan Lundgren fra JRL Wine Consulting

Han har jobbet som restaurantsjef for Tango Restaurant, og siden som driftsjef for Tango og Fish & Cow. Jonathan er en ekstremt dyktig vinkjenner med enorm kompetanse, alltid med gode vinfortellinger på lur. Han er utdannet vinkelner for NSU Bergen fra 2015, og startet utdannelsen som Master Sommelier i 2021.

Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve smaker du kanskje aldri har prøvd før, tilberedt av noen av Norges beste kokker. Bestill billetter nå og bli med på en smakfull reise! 

Klikk deg inn her for å lese mer om opplegget på Nyyyt! 

www.nyyyt.no/gladmatfestivalen-ute-hos-nyyyt/

For å booke en plass ved bordet send en mail til: eric@nyyyt.no

Transport til arrangementet

Det blir transport med buss fra Stavanger sentrum til Nyyyt, og tilbake igjen etter middagen (inkludert). På veien vil du bli underholdt av Nyyyts egen Georg-Fredrik Ueland som vil ha litt storytelling på tur ut. Sommelier, Jonathan Lundgren, vil ønske deg velkommen med en deilig aperitif når du ankommer. Fire kvelder med 24 plasser hver kveld. Avreise Stavanger sentrum kl. 17:00, retur ca. kl. 23:30.

Sist oppdatert: 05/24/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt