Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Gladmatfestivalen i Stavanger

Mer info

Bli med på Norges største matfestival i Stavanger! Er du glad i festivalstemning, god mat og godt selskap, ta turen til Stavanger disse dagene festivalen finner sted.

Gladmat i Stavanger: En smakfull opplevelse over fire dager

Gladmatfestivalen, som strekker seg over fire dager, fyller Stavanger sentrum med kulinarisk magi. Dette arrangementet markerer en kick-start på sommeren, og gir deg muligheten til å utforske et imponerende utvalg av deilige retter fra utallige utstillere og restauranter.

Familievennlig festivalopplevelse i Stavanger sentrum

For besøkende i byen disse dagene, tilbyr Gladmat en familievennlig atmosfære med et mangfoldig program som appellerer til matentusiaster, barnefamilier, festivalentusiaster, produsenter, fagfolk og serveringssteder. Uansett hvem du er, finner du noe som passer din smak og interesse.

Hovedarenaen ved Vågen: Sentrum for kulinarisk glede

Hovedarenaen for festivalen strekker seg langs Vågen i Stavanger, og her kan du oppleve det pulserende hjerteslaget av Gladmat. Utforsk de ulike bodene, nyt matprøver og la deg bli inspirert av kulinariske mesterverk som presenteres.

Regionale sidearrangementer: Kulinariske godbiter overalt

Gladmatfestivalen begrenser seg ikke til sentrum alene. Hele regionen blir involvert med flere spennende sidearrangementer. Utforsk kulinariske høydepunkter som strekker seg utover byens grenser. Her får en smak av det beste regionen har å by på.

Gladmat-festivalen i Stavanger er ikke bare en matopplevelse, men en feiring av mangfoldet og kreativiteten i norsk matkultur. Ta del i denne kulinariske reisen!

Sist oppdatert: 07/01/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt