VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Global morgen: Verden etter Jemen

  • Sølvberget bibliotek og kulturhus, Sølvberggaten 2, Stavanger
  • +47 51507465
  • 17. mars 2021
  •  /  8:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Global morgen: Verden etter Jemen. Araberverdenens rikeste og mektigste land Saudi-Arabia har bombet og beleiret det fattigste i seks år.

Global morgen: Verden etter Jemen. Araberverdenens rikeste og mektigste land Saudi-Arabia har bombet og beleiret det fattigste i seks år. Hvorfor har Jemen blitt en slagmark for lokale, regionale og globale maktkamper, og hvorfor har våre internasjonale institusjoner sviktet? Og bærer Jemen-krigen i seg et varsel om den verden som kan være oss i vente? Foredrag ved forsker Cecilie Hellestveit.

Frokost og kaffe fra Renaa Xpress kl. 08.00. Nå tilbyr vi billett til 50 kroner som garanterer at du får plass på våre mest populære arrangement. En uke før ett arrangement starter, legger vi ut de resterende som gratisbilletter. For mer informasjon: sølvberget.no

Sølvberget følger Helsedirektoratets retningslinjer for arrangementer. Som ansvarlig arrangør må vi vite hvem som er til stede på aktiviteter og arrangementer. Du må forhåndsbestille billetter på sølvberget.no. For å sikre rask smittesporing, må alle billetter være registrert med navn på den enkelte deltaker.

  • Last Updated: 20.01.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 17. mars 2021 8:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Global morgen: Verden etter Jemen
Your Recently Viewed Pages