VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

GLORIAMUSIKALEN - konsert og slippefest

Overview

GLORIAMUSIKALEN
Konsert og slippfest

Hva vil det si å bære Guds lys i verden? Hva er viktig og riktig for barn og unge i kirken? Er det helt greit at dager går i dass? Er Gud god? Har vi en drøm som ALLE kan være med på? Gloriamusikalen setter fokus på nysgjerrighet, refleksjon og kreativitet, i det nære og det globale.

40 barn fordelt 13 forskjellige grupper fra Bergen og omegn er med på innspillingen av konsertmusikalen som så dagens lys første gang 2012. Den ble skrevet av Alf J. A. Borge, Julie A. Ø. Borge og Eirik B. Minde på oppdrag fra KFUK-KFUM Bjørgvin og har vært fremført flere ganger for fulle hus i både Nykirken og St.Jakob. Nå blir det endelig utgivelse og vi feirer med konsert og påfølgende slippfest for deltagerne.

Musikken henter inspirasjon fra en rekke ulike stilarter og er både fengende og vakker. Her blir det både hip-hop, tekno, jazz, afro og pop. Og er du en av dem som har sunget sangene før må du GJERNE synge med fra salen!


Foto: Eirik Breivik Minde

  • Last Updated: 10.09.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 25. september 2021 17:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
GLORIAMUSIKALEN - konsert og slippefest
Your Recently Viewed Pages