Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

GO FISH - 19/6 KL. 18:00

Regi: Rose Troche. USA, 1994. Engelsk tale, uten tekst. Format: DCP. 1t 23min. Aldersgrense: 15 år.
En milepæl innen skeiv filmhistorie om fem unge kvinner og deres kjærlighetsliv som lesbiske
Max sliter med å finne kjærligheten. Det har gått ti måneder siden hun hadde sex, og hun er mildt sagt klar for å gjøre noe med det. Når en venninne vil matche Max med Ely, blir hun litt interessert, men Ely er langt fra hennes type. Det sies at motsetninger tiltrekker hverandre, men klarer Max å se forbi Elys hippie­look så kjærligheten kan blomstre?
Go Fish er blitt en skeiv klassiker siden den kom i 1994. Denne sjarmbomben av en film regnes som en bauta i «New Queer Cinema»­bevegelsen. Ikke bare er den en milepæl innen representasjonen av lesbiske kvinner på film, det er også en underholdende og innsiktsfull film om starten på voksenlivet.

Rullestolbrukere
Cinemateket har rullestolplass på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

Sist oppdatert: 05/28/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt