Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Røros

Gode Ord Dør Sist // Konsert

Overview

Gode Ord Dør Sist (G.O.D.S) feirer 20 år i 2017, og det er stas at Ungdommens Hus Røros får bli med på musikkmoroa. G.O.D.S besøker oss for øvrig for tredje gang. Dette blir en herlig konsertaften!

Torsdag 16. november.
Kl. 20:00 (Dørene åpner kl.19:30).
Inngang voksen: 100,-
Gratis for alle under 18, UH-medlem og klubbkretsen.

-------

G.O.D.S har spilt omtrent fem hundre konserter siden de begynte å utforske samplere og mikrofoner i sluddens hjemland på midten av 90tallet. Fra de minste klubber, scener i New York og større konserter og festivaler der massene har svettet i takt, har de holdt fortet og levert bedre for hvert år som har gått.

Med albumet "Svart Jord" i 2012 og 7" Stinke/Synd i 2015 ble det tydelig at duoen har beveget seg inn i et dystrere, mer politisk bevisst landskap de senere årene. Mistroen til religion, makt, politikk og dets håndlangere har blitt skarpere, mer kompromissløs.
Børeks beats er tyngre og feitere. Pendelen svinger fra det lettbente til det dystopiske, men selv i mørket der de kunne tapt seg i samtidens unektelige havari vet de å smile skjevt.

Tfuzz er leken, presis og slepen. Der tekstunivers står som naiv tiltro og falske forhåpningers begravelse, er utførelsen og ordbruken klarlakken på prinsippløshetens mahogni-draperte kiste.

Børek er rå i avleveringene, og fortsetter å bygge en svært imponerende katalog med varierte og treffsikre beats, med brede musikalske referanser. Disse byr seg ikke fram som en såpeglatt mediepersonlighet, de treffer som omgangssyke i tarmsystemet og tvinger oss til anerkjennelse.

Selv etter tjue år fortsetter GODS å være seg selv, troverdige og relevante. De er ekte.
En aften i deres vold viser at den som venter på noe godt, får seg en på kjeften av noe ærlig. Kjenn varmen etter flathånda, det er GODS-toget som har lagt til stasjonen.

https://www.facebook.com/GODE-ORD-D%C3%98R-SIST-22309664702/?fref=ts

http://godeorddorsist.no/

Vi takker hjertligst våre samarbeidspartnere Ungdom & Fritid/Frifond og Bergstadens Hotel.

  • Last Updated: 21.08.2017
  • Source: Destinasjon Røros
Dates

tors 16. november 2017 20:00

See All
Gode Ord Dør Sist // Konsert
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad