Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Godt nok med Maggi

Overview

VELKOMMEM til foredrag GODT NOK med Maggi Gausel, som har hatt stor suksess med sine bøker og foredrag om livstilsendring og sunn mat.

VELKOMMEM til foredrag GODT NOK med Maggi Gausel, som har hatt stor suksess med sine bøker og foredrag om livstilsendring og sunn mat.

Det er trykket flere opplag av boken , og mange har kanskje sett henne i God morgen på TV2. Selve foredraget handler om en livsstilsendring som Maggi og hennes mann gjorde for 7 år siden. De tok av tilsammen 60 kg, og Maggi utarbeidet som følge av dette en rekke sunne oppskrifter som er samlet i bland annet boka GODT NOK.

Videre forteller hun om hvordan de som familie kan leve godt med denne livsstilen. Hun mener også at måltidet er idag truet. Spesielt etter smarttelefonen kom.

Å ha måltid sammen kan være viktigere enn hva vi spiser. Helse er mer enn næringstoffer. Du kan lese mer på bloggen http://godtnok.no/

Meny denne kvelden er fra boka GODT NOK

- Rodlebakken suppe med Grytebrød og Havrebrød

- Finnøykaker

  • Last Updated: 02.04.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

on. 15. mai 2019 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Godt nok med Maggi
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad