VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Golden Core // Parkbiografen

Overview

Golden Core er en norsk-islandsk metal duo som lenge har herjet undergrunnen i Norge. Høsten 2019 slapp Golden Core det kritikerroste albumet FIMBULTÝR og har nettopp sluppet singelen FÁFNIS BANI på vinyl og streaming.

Stilmessig spiller bandet en blanding mellom ulike sjangre, hovedsakelig stonermetal, doom og blackmetal, og er blitt sammenlignet med band som Neurosis, Enslaved, Mastodon, Electric Wizard og High On Fire. Tross sin unge alder har Golden Core over 120 konserter bak seg og allerede gjestet noen av de fineste festivalene i Norge, Island og England, bl.a. Bloodstock Open Air i England, Eistnaflugfestivalen på Island, by:Larm, Øyafestivalen og Midgardsblot.

Med flere gode omtaler og fete anmeldelser på CVen legger Golden Core nå ut på en Norgesturné. Uansett om du føler et kall til evig krig i Valhall eller foretrekker å lytte til metal med visjon og storhet, er Golden Core her for å veilede deg.

Dørene åpner: 19:00
Konsertstart: 20:00

Pris: 200,- + bill.avg.

Full refusjonstrygghet hvis konserten ikke kan gjennomføres pga korona-restriksjoner og de første kjøperne blir prioritert ved eventuell nedskalering av kapasitet.

Alle billettkjøpere mottar SMS i forkant av arrangementet med nummer på sitteplassen sin. Ordrer med flere billetter i, plasseres på samme sted i salen.

  • Last Updated: 22.04.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

to. 13. mai 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Golden Core // Parkbiografen
Your Recently Viewed Pages