Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Goldlog JubileumsKonsert @ Onkel Aksel

  • Vestre Strandgate 29, Havnekvartalet, Kristiansand S
  • 23. september 2017
  •  /  21:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

GOLDLOG JUBILERER og inviterer til JubileumsKonsert i Kristiansand. Her feirer de sine femten år og presenterer den flunkende nye EP - BLACK. Du skal ikke se bort ifra at det dukker opp en og annen gjest på scenen med oss denne kvelden.

CC: 150,-

Det har gått femten år siden Ian booket seg inn i Brown Sound Studios (Stein Roger Sordal) for de første demoene i prosjektet senere kjent som GOLDLOG. Under navnet "ThisBoysBand" etablerte det seg en bandbesetning som sammen formet og gjorde debutalbumet Snug as a Bug in a Rug. Platekontrakt med Karmakosmetix Music ble underskrevet med en klausul; bandet MÅTTE skifte navn. En lengre kveld på Kristiansand sin smått legendarisk Markens Brød og Cirkus gav verden GOLDLOG.

Debuten ble sluppet i 2005 – og trillet en femmer i VG – og GOLDLOG turnerte flittig og stødig. Både Molde Internasjonale Jazzfestival og Quart-festivalen, samt små og store klubber i inn og utland ble kjent med pop-orkesteret.

Nå runder GOLDLOG femten år, og bandets bassist, Frode Hammersland, har brettet opp armene og produsert EP'en "BLACK". Igjen flytter orkesteret seg inn i lydlandskaper musikken deres ikke har vært i tidligere, og igjen viser GOLDLOG at de er kompromissløse i sin egen kunst.

  • Last Updated: 06.09.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

lør 23. september 2017 21:30

See All
Goldlog JubileumsKonsert @ Onkel Aksel
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad