Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Gongbad: Tenn ditt indre lys!

  • Gullhaugveien 2, Trondheim
  • 954 95 688
  • 26. november 2017
  •  /  15:00
  •  /  Price 12
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Skal vi reservere ei matte til deg?

På gongbad kan du lande og lade i en unik opplevelse gjennom lyd!

Det passer for alle og må bare oppleves!

Søndag 26. november kommer Solveig M. Myhrvold med sine 6 fantastiske gonger til Trondheim igjen! Endelig!

Du kan kontakte Maiken (arrangør) ved spørsmål på maiken@dypindrero.no eller 41697313.

HVA ER GONGBAD? Gjennom vibrasjonene fra gongene kan du gi slipp på gammelt skrot, rense ut, så frø og starte på noe nytt. Du kan tillate, gi slipp og la noe nytt få spire frem. Gongens vibrasjoner må bare oppleves, de kan ikke beskrives. I uminnelige tider er lyd og lydvibrasjoner blitt brukt for å komme inn i en meditativ tilstand for å skape indre ro og for å få tilgang til de helende kreftene som bor i deg. Når gongen spiller kommer du ned i en dyp avspenning. Vibrasjonene virker på hele deg inklusive nervesystemet, og gjør godt for både sjel og kropp. Gjennom å bli badet i vibrasjonene kan du gi slipp på muskulære spenninger, følelsesmessige spenninger og mentale spenninger.

HVA INNEHOLDER GONGBADET? Vi starter med å lande på matta i pusten og med deilige øvelser som får deg til å føle deg fantastisk. Alle øvelser tilpasses deg. Så blir du ledet inn i avspenning. Det blir en lang hvile der du ligger på matta og tar i mot gongens vibrasjoner, syngebollenes vakre klang og koshiklokkenes sarte toner. Stunden avsluttes med en kopp te for den som ønsker det. Få gjerne med deg en venn for å oppleve dette!

HUSK: Ta med et pledd og hodepute om du trenger det, vannflaske med lokk og et åpent sinn. Ta på deg ledige klær og gjerne et lag å ta på/av. Du trenger ikke sko, men ullsokker kan være godt.

OM GONGSPILLER/YOGALÆRER: Solveig M. Myhrvold eier og driver Medisinsk Yoga Innlandet på Kapp i Østre Toten. Hun er kundaliniyogalærer, mediyogalærer og er gongterapeut. Hun er også keramiker og er spesialpedagog. Hun har kurs, individuelle timer og jevnlige gongbad med 5 store fantastiske gonger i egne lokaler. Hun reiser også ut på oppdrag for å holde workshoper og gongbad. Solveig er opptatt av å spre yogaglede, gongglede og skaperglede til så mange som mulig.

Hjertelig velkommen til en unik opplevelse!

  • Source: Trondheim Events
Dates

søn 26. november 2017 15:00

See All
Gongbad: Tenn ditt indre lys!
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad