VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Gospel Church (gjest: Frank Ådahl)

Overview

Dagens gjest er ingen ringere enn mannen, myten og legenden Frank Ådahl! En av skandinavias flotteste sangere, og en av Sveriges to gospelkonger (sammen med Samuel Ljungblahd).

Etter flere måneder uten å kunne invitere publikum til Gospel Church (grunnet smittevern og restriksjoner), er det endelig på tide å begynne igjen. Stavanger Gospel Company har den store glede å ønske publikum velkommen til Gospel Church søndag 18. oktober kl. 17:00. Smittevernstiltak ivaretas 100%, noe som gjør at vi kun kan slippe inn 200 publikummere. Derfor må du sikre deg gratisbillett her for å komme inn. Da har vi også oversikt over hvem som er tilstede, noe som er viktig i dagens smittevernssituasjon. Vi minner selvsagt om at publikum må forholde seg til gjeldende smittevernskrav og restriksjoner iht FHIs sider.

Dagens gjest er ingen ringere enn mannen, myten og legenden Frank Ådahl! En av skandinavias flotteste sangere, og en av Sveriges to gospelkonger (sammen med Samuel Ljungblahd). Frank Ådahl vant i 1990 den svenske MGP med låten "Som en vind", og har samarbeidet med en rekke artister (bl.a. Sigvart Dagsland og som korist på mange NRK-produksjoner). Som en liten kuriositet kan det nevnes at han er den svenske stemmen til Simba på den svenske Lion King.

På Gospel Church denne gang blir det - som vanlig - hele spekteret fra full fartsfylt trøkk til nært og minimalistisk. Vi storgleder oss!

Velkommen!

  • Last Updated: 16.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 19. september 2021 17:00 18:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gospel Church (gjest: Frank Ådahl)
Your Recently Viewed Pages