Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Oslofjord Nøtterøy

Gotoguta med Frikar

  • Tinghaugveien 14, Nøtterøy
  • 33 40 20 01
  • 1. november 2017
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Akrobat-alarm! FRIKAR er tilbake med ny, spenstig forestilling!

Hallgrim Hansegård har utforsket det gamle stølslivet. Hva brukte de tiden til før mobilen kom? Det får du se på Nøtterøy Kulturhus 1. november.
Spenn fast setebeltene, nå er FRIKAR tilbake med en ny og modig forestilling.

Hva gjorde budeiene når guttene var i bygda - og hva gjorde guttene når jentene var i fjøset? Hva gjorde kjedelige stunder til kreative stunder? I GotoGuta, som betyr gutter fra ei «goto», stien mellom to skigarder, får du hallingversjonen av «Backstreet boys»… og slik oppstod «hulling».
I GotoGuta inviterer Hallgrim Hansegård, Ådne Kolbjørnshus, Vetle Springgard og Andris Hemsing deg med til ei tenkt stølsgoto hvor de slår ihjel tiden med surrealistiske påfunn. '"GotoGuta", valdresdialekt for 'Backstreet Boys', er en studie i gruppedynamikk og fysisk kontakt mellom gutter. Danseglede, hardingfele og noe du aldri har sett før…


Hallgrim Hansegård etablerte FRIKAR i 2006 for å skape samtidskunst basert på eldgammel kunnskap. FRIKAR ble for alvor kjent gjennom Norske Talenter i 2008. Som dansere til Alexander Rybaks seierslåt i Grand Prix i 2009 fikk hallingkastene og de spenstige karene også internasjonalt fokus. Forestillingene hans er spilt i 30 land og i utallige tv-kanaler, og i 2013 fikk han sølvprisen under Prix Italia. Hallgrim har lært av de gamle mestrene, pustet støvet av sjeldne skrifter og søker alltid etter ny kunnskap om mennesket og nye samarbeidsformer.

  • Last Updated: 19.07.2017
  • Source: Visit Sandefjord
Dates

ons 1. november 2017 19:00

See All
Gotoguta med Frikar
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad