Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Follo Ås

Grønn Festival i Ås

Overview

Se nettsiden og facebook for detaljert program og tider.

Grønn Festival er et årlig arrangement som går av stabelen i Ås sentrum i august eller september. Festivalen koordineres av Miljøpartiet de Grønne Ås i samarbeid med lokale organisasjoner, studentforeninger og bedrifter. I 2019 arrangeres festivalen 30. august – 1.september i Ås sentrum og på Campus Ås.

Årets miljøarrangement i Ås er for alle som interesserte i lokalt engasjement, sosial og økologisk bærekraft, grønn filosofi og livsstil. Det blir blant annet politisk debatt, foredrag, konsert, markedsdag, kinofremvisning og aktiviteter for barna.

Grønn Festival er for innbyggerne i Ås, studentene ved NMBU, hele familien – og alle som vil følge med på hva som skjer i Ås og Follo. Festivalen er ment som et møtested for alle med interesse for bærekraft fra et lokalt perspektiv, og skal gi rom for et bredt spekter av meninger og interesser. Festivalen er et initiativ for å gi besøkende inspirasjon til å utvikle en grønnere hverdag ved å kunne orientere seg i en del av tilbudene som finnes i Ås og omegn. Dette har blitt en årlig tradisjon som stadig trekker flere mennesker til Ås sentrum.

  • Last Updated: 27.05.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 30. august 2019 12:00 18:00

lø. 31. august 2019 12:00 16:00

lø. 31. august 2019 12:00 18:00

sø. 1. september 2019 12:00 18:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Grønn Festival i Ås
Your Recently Viewed Pages