VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark BAMBLE

Graham Nash

  • Wrightegaarden, Tordenskjoldsgt. 2, Langesund
  • 8. juli 2020
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Graham Nash på Wrightegaarden i Langesund. 

To ganger i Rock and Roll Hall of Fame. To ganger i Songwriters Hall of Fame. Utallige verdenskjente låter. Onsdag 8. juli kommer legenden Graham Nash til Wrightegaarden.

Tidlig på 60-tallet var Graham Nash med og startet The Hollies, en av Storbritannias mest suksessrike popgrupper. Han har spilt i konstellasjonene Crosby, Stills, Nash & Young, trioen Crosby, Stills & Nash og duoen Crosby/Nash. I tillegg har han utgitt seks soloalbum, fra debuten «Songs For Beginners» i 1971 til «This Path Tonight» i 2016.

Blant låtene hans er solohiten «Chicago», klassikerne han skrev til CSNY og CSN, som «Marrakesh Express», «Our House» og «Teach Your Children», samt ikoniske popperler med Hollies-signatur, som «Stop Stop Stop», «On A Carousel» og «Carrie Anne».

Graham Nash er innlemmet to ganger i Rock and Roll Hall of Fame, en gang med Crosby, Stills, Nash og en gang med The Hollies. Han er også innlemmet to ganger i Songwriters Hall of Fame, en gang som soloartist og en gang med CSN. Han kan også skryte av å ha en Grammy på hylla. Som om ikke det var nok, er Nash også en internasjonalt anerkjent fotograf og billedkunstner.

18 års aldersgrense.
Portene åpner kl. 19:00
Ledsager gratis med gyldig ledsagerbevis.

 

  • Last Updated: 31.01.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

on. 8. juli 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Graham Nash
Your Recently Viewed Pages