VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland KARMØY

Gratiskonsert Matti Røssland og Ramsalt

  • Kopervik , Hovedgaten 29, Kopervik
  • +47 45952496
  • 5. september 2020
  •  /  14:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Det er deilig når man lar håndlaga musikk være håndlaga musikk, når man lar rock være rock, godpop være godpop og lar lyriske viser være pur poesi. At han har en fin penn er da heller ingen hemmelighet. Matti Røssland har alltid fikset kunsten å snekre melankolske gladlåter i beste New Jersey-tradisjon. Og det på sin egen måte på sin egen dialekt. Vi har ikke for vane å ty til et så høytidelig begrep som «kunstner» men det er faktisk nettopp det Matti er. Spesiell, sterk og sjarmerende. Romantisk, rotløs og rådvill. Matti har levd som de fleste av oss men har samlet på inntrykkene, følelsene, nederlagene og seirene.

Og etter fire album, en «best of plate», et drøss med singler, masse radiospilling, flotte kritikker, priser og utmerkelser har Matti Røssland sneket seg inn i manges hjerter. «Stjålen båt», «Tøffe tider», «Lyseblå hagestolar», «Sånn livet er», «La meg få drømma», «Sommardrøm», «Herlig», «Fra vett og forstand», «Her komme sommaren», «Søster Cecilie» og resten av gjengen. Matti har nok sanger til å fylle en hel konsert med iørefallende sommerlåter, folkpopperler og radiohits.

-De liker seg best om natten… Da samler de seg sammen og lager et lurveleven uten like, smiler Matti og forteller om tekstlinjer og melodier som presser seg på og forlanger å bli tatt på alvor. -Noen sanger har dessverre den uvanen å dukke opp når en minst aner det og absolutt ikke trenger mer trøbbel. Noen glade, noen triste og noen bare uten andre å gå til.

Nye singel «Lengta heim» kommer etter påske.

  • Last Updated: 17.06.2020
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 5. september 2020 14:00 16:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gratiskonsert Matti Røssland og Ramsalt
Your Recently Viewed Pages