Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Grease

  • DNB Arena, Ishockeyveien 2, Stavanger
  • 15. februar 2019 - 16. februar 2019
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Endelig til Stavanger!

Taran AS & Starworks AS
i samarbeid med
Stavanger Oilers Event & Alive Produksjoner
presenterer:

Grease

En av historiens mest ikoniske musikaler kommer til Stavanger !
Siden "GREASE" hadde urpremiere i Chicago i 1971 har den blitt en av verdens mest populære musikaler. Den er spilt på de fleste scener verden over, bl.a. 3.388 ganger på Broadway (N.Y.) i 1972 til 1980, noe som var datidens publikumsrekord. I 1978 ble filmen, som står igjen som en av de store klassikere, spilt inn med John Travolta og Olivia Newton-John i hovedrollene.

Musikalen ble gjenopptatt i storformat i Norge vinteren 2018. Da ble den spilt for mer enn 35.000 publikummere på Chateau Neuf i Oslo. Det er denne versjonen som nå kommer til Stavanger. Under ledelse av regissør Tom Sterri og med en av Norges største komikere, Øivind Blunck, i en av rollene – sammen med et 30-tall av landets beste musikalartister samt stort orkester under ledelse av engelske Matthew Reeve.

1 år og 1 måned etter Oslopremieren er forestillingen klar for DnB Arena i Stavanger.

Da vil Dnb arena forvandles til et Amerika på slutten av 50 tallet. Den gang da Rock`n`Roll var som størst og bilene var enda større. Den gangen jentene gikk i swingskjørt og guttene hadde GREASE i håret. Selv om vi skal tilbake i tid , lover produsentene en sceneproduksjon anno 2018 med det siste innen lys, lyd og LED.

Dette er et unik samarbeid mellom produsentene fra Oslo og Stavanger Oilers event, som er kommet til etter initiativ fra Morten Andersen, leder av Alive Produksjoner, som også er en del av samarbeidsgruppen.

Det er Tom Sterri som har regien, slik han også hadde den for 10 år siden da musikalen ble sett av 40.000 i Oslo Spektrum. Nærmere 800 som meldte seg på til audition i Oslo. Og av dette kommer de 16 sterke hovedrollene med til Stavanger.

Dette blir den første store musikalsatsingen i DnB Arena og Rogaland for øvrig.

  • Last Updated: 05.11.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 15. februar 2019 20:00

lø. 16. februar 2019 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Grease
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad