VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Greg - Fra Polen til Norge – en musikalsk reise

Overview

Polsk mesterpianist med ny konsert i Parken kulturhus

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk holdt en fantastisk Chopin-konsert i Parken kulturhus i mai 2019. Det begeistrede og entusiastiske publikummet nærmest krevde å få ham tilbake. Og nå er han her igjen.

Greg Niemczuk er født i Polen i 1985 og gikk ut fra musikkakademiet i Katowice med høyeste utmerkelse. Han har vunnet mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser: bl.a. førsteprisen i den nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010, førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2013 og publikumsprisen ved Den internasjonale musikkfestivalen i Busan Maru i Sør-Korea i oktober 2016.

Greg Niemczuk har nå hele verden som arena. Han har spilt i alle verdensdeler og i de fleste europeiske land. Greg Niemczuk har holdt årlige konserter i Norge siden 2010 og er hvert år på to turnéer her i landet. Årets vårturné går til 8 kultur- og konserthus. Dette viser at Greg Niemczuk får stadig større fotfeste i Norge.

Overalt hvor Greg spiller blir han invitert tilbake. Hovedgrunnen er naturligvis at han er en så enestående begavet og dyktig pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer

Til kveldens program har han hentet frem et knippe av de vakreste musikkstykkene fra de to landene som betyr mest for ham: Polen og Norge. Han vil spille kjente verker av bl.a. Grieg, Sinding, Sæverud og av de polske komponistene Chopin og Paderewski.

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

sø. 19. april 2020 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Greg - Fra Polen til Norge – en musikalsk reise
Your Recently Viewed Pages