VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SANDNES

GREG NIEMCZUK - CHOPIN I ORD OG TONER

  • Mauritz Kartevolds Plass 1, Sandnes
  • +47 51602010
  • 15. mai 2022
  •  /  18:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Den kjente polske Chopin-mesteren Greg Niemczuk kommer for å holde konsert i Sandnes kulturhus og programmet han skal spille er nettopp det han er blitt så berømt for: Chopin!

Den kjente polske Chopin-mesteren Greg Niemczuk kommer for å holde konsert i Sandnes kulturhus og programmet han skal spille er nettopp det han er blitt så berømt for: Chopin!

Greg Niemczuk er en av de fremste yngre pianistene i Polen. Han er født i 1985 og gikk ut fra musikkakademi i Katowice med høyeste utmerkelse. Nå har pianisten hele verden som sitt virkefelt. Han har konsertert i de fleste europeiske land – likeledes Amerika, Asia, Afrika og Australia.

I 2010 vant han 1. pris i den prestisjetunge nasjonale Chopin-konkurransen i Warszawa og han blir nå betraktet som en av verdens fremste Chopin-tolkere. I januar 2013 vant han Carnegie Halls debutantpris i skarp konkurranse med mange av verdens fremste instrumentalister og høsten 2016 vant han publikums-prisen under Busan Maru International Music Festival i Sør-Korea.

Greg Niemczuk har allerede et stort internasjonalt navn. I sin korte karriere har han spilt med flere av verdens fremste symfoniorkestre. Han har spilt konserter i Norge hvert år siden 2010 og vil dette årets gjennomføre tre turnéer i Norge med til sammen 31 konserter i kirker, konsert- og kulturhus.

Konserten i kulturhuset har fått tittelen "Chopin i ord og toner". Greg Niemczuk vil under konserten gi til beste et program bestående av de mest virtuose, de vakreste og de mest kjente valsene, masurkaene, nokturnene, etydene og polonesene av Frédéric Chopin. Som Chopin-mester er det alltid en helt spesiell glede for ham å formidle sin landsmanns musikk i utlandet. Kveldens krevende program vil til fulle viser Greg Niemczuks virtuositet og hans evne til å formidle hvert enkelt musikkstykkes særegenhet og følelsesmessige dybde.

Greg Niemczuk er ikke bare en eminent pianist, han er også en unik pedagog og kåsør og holder årlige mesterklasser ved Universitetet i Kristiansand og ved Norges Musikkhøgskole. Han har ledet Chopin-dagene ved Norges Musikkhøgskole og har gjestet Grieg-festivalen i Bergen i 2017 og 2019.

Som alltid når han konserterer, vil han også denne gangen fortelle om den musikken han skal fremføre. Dette gjør en konsert med Greg Niemczuk til en helt spesiell og givende opplevelse.

  • Last Updated: 24.09.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

sø. 15. mai 2022 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
GREG NIEMCZUK - CHOPIN I ORD OG TONER
Your Recently Viewed Pages