Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal SYKKYLVEN

Greg Niemczuk, Masterpieces from Poland and Norway

Overview

Greg Niemczuk har vunnet mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser – av de fremste er førsteprisen i den store Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010 og førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2013.

Greg Niemczuk har nå hele verden som arena. Han har spilt i alle verdensdeler og i de fleste europeiske land. Men han er hvert år på flere omfattende turnéer i Norge. Dette viser at Greg Niemczuk får stadig større fotfeste i Norge. Greg er nå den mest turnerende pianisten i Norge. Og han er gjennom årene blitt en trofast Norgesvenn.

Overalt hvor Greg spiller blir han invitert tilbake. Hovedgrunnen er naturligvis at han er en så enestående begavet og dyktig pianist, men også fordi han er en så hyggelig gutt: vennlig, åpen, utadvendt, alltid smilende, begeistret, glad i mennesker, beskjeden og takknemlig for alt – elsket og høyt respektert hvor enn han kommer

Til kveldens program har Greg hentet frem et knippe av de vakrest musikkstykkene fra de to landene som betyr mest for ham: Polen og Norge.

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

sø. 1. mai 2022 18:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Greg Niemczuk, Masterpieces from Poland and Norway
Your Recently Viewed Pages