Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Grevinnen og hovmesteren 0,6

  • Teaterfabrikken , Molovegen 22, Ålesund
  • 18. november 2021 - 19. november 2021
  • (2 Upcoming Dates)
Overview

Grevinnen og hovmesteren 0.6 Det du alltid har lurt på Det blir ikke jul før vi har sett den påseilede hovmesteren rope «schkål» og snuble over tigerskinnet. Men hva skjer egentlig etterpå? Når middagen er ferdig? Kommer de seg opp hele trappa?

I årets nye versjon blir den velkjente klassikeren utgangspunktet for en morsom og fantasifull fortsettelse på kvelden. Standup-komikerne Frank og Robert fabulerer videre over hvordan det egentlig arter seg for Grevinnen og Hovmesteren når middagen er ferdig. Blir det nachspiel? Erfaringen fra fjorårets suksess med Grevinnen og hovmesteren 2.0 har gitt Frank og Robert solid selvtillit på at de i år virkelig kommer til å ta denne folkekjære klassikeren til nye høyder. Hvis de tør å gå langt nok venter den store gevinsten de ikke fikk i fjor; kontrakt på sommershowet til Latter. Cheerio, Miss Sophie! Av John Fiske Oversatt og bearbeidet av Bjørnar Lisether Teigen Regi Bjørnar Lisether Teigen Lysdesign Jonas P A Fuglseth Med Lars Melsæter Rydjord og Bjørnar Lisether Teigen Forlag Nordiska

  • Last Updated: 15.10.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 18. november 2021 18:00 2:00

fr. 19. november 2021 18:00 2:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Grevinnen og hovmesteren 0,6
Your Recently Viewed Pages