Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Grieg trio

  • Hotell Opus XVI, Vågsallmenningen 16, Bergen
  • +47 41107757
  • 27. oktober 2021
  •  /  18:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Grieg trio som ble stiftet i 1987 av de samme som spiller der i dag, er blant Norges og Europas aller fremste faste pianotrioer. De har vunnet en rekke nasjonale og internasjonale priser for sine mange plateinnspillinger og flere kjente komponister har dedikert verker til dem, bl.a. Sir Maxwell Davis. Det er nå mer enn 4 år siden de spilte for foreningen vår sist, og vi gleder oss til gjensynet!

Program:
Ernest Bloch: Three Nocturnes
Frank Martin: Trio on Irish Folk Tunes
Johannes Brahms: Trio for piano, fiolin og cello i H-dur, Op 8

Ernest Bloch: Three Nocturnes er korte, men sterke og stemningsfulle stykker som spenner fra det lyriske og vakre til det mørke, jagede og skremmende. Et lite mesterverk av en komposisjon. Rart at det er så lite spilt.

Frank Martin: Er en meget særegen komponist med sitt eget karakteristiske tonespråk med en blanding av det romantiske og 12-tone-serialisme. I denne Trio on Irissh Folk Tunes leker han seg med stemninger og rytmer fra irsk folkemusikk. Vakre melodier, friske og gøyale rytmer hvor komponisten får vist sitt mesterskap. Han får til å lage komplekse og tette polyfoniske teksturer, uten å miste rytmen, driven og melodikken i folkemusikken.

Johannes Brahms: Trio for piano, fiolin og cello i H-dur, Op 8. Lys, vakker og romantisk musikk av beste sort. Du kommer til å forlate konsertsalen med et bredt smil om munnen!

  • Last Updated: 11.10.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 27. oktober 2021 18:30 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Grieg trio
Your Recently Viewed Pages