Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Grungforelesning: Norge og verden, før og etter Ukrainakrigen

Overview

24. februar, dagen Russland invaderte Ukraina, er blitt et skillelinje i vår politiske virkelighet. Lenge har den Norske utenrikspolitikken vært avklart og tydelig. Nå er mye snudd på hodet og vurderinger som nå er bortimot enstemmige ville for kort tid siden vært radikalt.
Norge liker å se på seg selv som en fredsnasjon, hvordan kan en slik rolle forvaltes i dagens situasjon?
I dette semesterets Grungforelesning kommer tidligere utenriksminister og nåværende statsminister Jonas Gahr Støre for å snakke om Norge og verden, før og etter krigen i Ukraina.

Grungforelesningen er en forelesning til minne om toppdiplomat og kjær venn av Studentersamfunnet, Geir Grung. Forelesningen hedrer og holdes til minne for Grungs mangeårige innsats for å øke forståelsen for det internasjonale samfunnet.

MEDLEMSKAP

Det kreves medlemskap for å delta på Studentersamfunnets arrangementer. Kjøp av medlemskap gir deg gratis inngang på alle ordinære arrangement inneværende semester. Billetter slippes en uke før arrangementet finner sted.

  • Last Updated: 23.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 24. mai 2022 19:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Grungforelesning: Norge og verden, før og etter Ukrainakrigen
Your Recently Viewed Pages