Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre

Grzegorz Niemczuk - mesterverk for piano

Overview

Den polske stjernepianisten er tilbake i Fosnavåg konserthus med musikk av Mozart , Beethoven, Chopin, Schumann, Rachmaninov og Lizt.

Den polske stjernepianisten Greg Niemczuk holdt ein fantastisk Chopin-konsert i Fosnavåg konserthus i februar 2018. Konserten blei ein stor suksess og eit entusiastisk publikum krevde nærast å få han tilbake. Og no er han her igjen! Greg var spesielt begeistra for det fantastiske konserthuset og det lydhøre og varme publikummet som møtte han i Fosnavåg. 

Greg Niemczuk er fødd i Polen i 1985 og gjekk ut frå musikkakademiet i Katowice med høgaste utmerking.  Han har vunne mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser: m.a. førsteprisen i den store Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010 og førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2014. Hans seinaste utmerking var ein spesialpris ved Den internasjonale musikkfestivalen i Busan Maru i Sør-Korea i oktober 2016.

 Greg Niemczuk har no heile verda som sin arena og har spelt i dei fleste landa i Europa i tillegg til Asia, Australia, Amerika og Afrika. Men han elskar å spele i Noreg og elskar sitt entusiastiske norske publikum. Under denne turnéen i mai 2019 skal han halde konsertar i 9 byar og tettstader her på Vestlandet.

Under kveldens konsert i Fosnavåg konserthus vil Grzegorz Niemczuk gi oss nokre av dei vakraste og mest virtuose verka som er skreve for piano.

  • Last Updated: 24.01.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ti. 7. mai 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Grzegorz Niemczuk - mesterverk for piano
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad