Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Grzegroz Niemczuk - Mesterverk for piano, på Ælvespeilet

Overview

Den polske mesterpianisten Grzegorz Niemczuk holdt en fantastisk Chopin-konsert i Ælvespeilet i Porsgrunn oktober 2017. Konserten ble en stor suksess og et entusiastisk publikum nærmest krevde å få han tilbake. Og nå er han her igjen!

Greg – som han kalles til daglig – var på sin side spesielt begeistret for den intime salen, akustikken og ikke minst flygelet i Ælvespeilet. Det er fullt på høyde med de største og flotteste salene i Japan, mente han!

Grzegorz Niemczuk er født i Polen i 1985 og gikk ut fra musikkakademiet i Katowice med høyeste utmerkelse. Han har vunnet mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser: førsteprisen i den store Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010, førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2013 og i 2014 førsteprisen i Den 7. internasjonale musikkonkurransen Cittá di Piove di Saccdo i Italia. Hans seneste utmerkelse var en spesialpris ved Den internasjonale musikkfestivalen i Busan Maru i Sør-Korea i oktober 2016.

Grzegorz Niemczuk har nå hele verden som sin arena og har spilt i de fleste landene i Europa og i tillegg i Asia, Australia, Amerika og Afrika. Men han elsker å spille i Norge og elsker sitt entusiastiske norske publikum. Under denne oktober-turneen skal han holde konserter i 7 norske byer.

Under kveldens konsert i Ælvespeilet vil Grzegorz Niemczuk gi oss noen av de vakreste og mest virtuose verkene skrevet for piano. I forbindelse med konserten i Ælvespeilet vil Grzegorz Niemczuk også holde en mesterklasse for pianoelevene ved Porsgrunn kulturskole.

  • Last Updated: 30.05.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 17. oktober 2018 19:00

See All
Grzegroz Niemczuk - Mesterverk for piano, på Ælvespeilet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad