Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Grzegroz Niemczuk - Mesterverk for piano, på Ælvespeilet

Overview

Den polske mesterpianisten Grzegorz Niemczuk holdt en fantastisk Chopin-konsert i Ælvespeilet i Porsgrunn oktober 2017. Konserten ble en stor suksess og et entusiastisk publikum nærmest krevde å få han tilbake. Og nå er han her igjen!

Greg – som han kalles til daglig – var på sin side spesielt begeistret for den intime salen, akustikken og ikke minst flygelet i Ælvespeilet. Det er fullt på høyde med de største og flotteste salene i Japan, mente han!

Grzegorz Niemczuk er født i Polen i 1985 og gikk ut fra musikkakademiet i Katowice med høyeste utmerkelse. Han har vunnet mange nasjonale og internasjonale musikkonkurranser: førsteprisen i den store Chopin-konkurransen i Warszawa i 2010, førsteprisen i den internasjonale debutantkonkurransen i Carnegie Hall i New York i 2013 og i 2014 førsteprisen i Den 7. internasjonale musikkonkurransen Cittá di Piove di Saccdo i Italia. Hans seneste utmerkelse var en spesialpris ved Den internasjonale musikkfestivalen i Busan Maru i Sør-Korea i oktober 2016.

Grzegorz Niemczuk har nå hele verden som sin arena og har spilt i de fleste landene i Europa og i tillegg i Asia, Australia, Amerika og Afrika. Men han elsker å spille i Norge og elsker sitt entusiastiske norske publikum. Under denne oktober-turneen skal han holde konserter i 7 norske byer.

Under kveldens konsert i Ælvespeilet vil Grzegorz Niemczuk gi oss noen av de vakreste og mest virtuose verkene skrevet for piano. I forbindelse med konserten i Ælvespeilet vil Grzegorz Niemczuk også holde en mesterklasse for pianoelevene ved Porsgrunn kulturskole.

  • Last Updated: 30.05.2018
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

ons 17. oktober 2018 19:00

See All
Grzegroz Niemczuk - Mesterverk for piano, på Ælvespeilet
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad