Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Innherred Steinkjer

Gud Smiler

Overview

Om børa som lettar når du finn nokon å føre livskampen saman med.

Gud smiler handlar om ei urokkeleg tru på at livet vil deg godt; livet kan gi deg motbør, men du avgjer sjølv om du går under eller står imot.

Alle kjenner nokon som stadig råkast av motbør og som kjem borti saker det er umogleg å løyse. Saker det er umogleg å vri seg bort frå. Justin er sånn, ein ung mann som tidlig får merke at det å leve ikkje er for dei varaste av oss.

Han miste far sin og vert tvinga til å ta mykje ansvar. Så døyr mor hans, og Justin er åleine. Men han har Rebekka, ungjenta han vaks opp i lag med og som kjennest mest som ei syster for Justin – eller gjer ho eigentleg det?

Det gjer vondt når dei andre gutane får auge på Rebekka. Det gjer vondt når Rebekka berre ser han som ein bror. Justin vert gift mesta på slump. Når også kona døyr, kjenner han verkeleg kor einsam han er.

Medan dei fleste av oss ville lagt seg under dyna, let ikkje Justin tungsinnet knekke seg. Og til alt hell treff Justin og Rebekka kvarandre igjen, og no ligg alt til rette for at dei kan ta fatt på eit liv i lag.

Med Gud smiler fører teatret sin Duun-trilogi til endes, der mindre kjende bøker vert løfta fram. Det er teater i si enklaste og mest kraftfulle form, der vekta er lagt på handlinga og teksten.

Som i dei to føregåande framsyningane har Otto Homlung ansvar for manus og regi, og Asgeir Skrove har laga ny musikk til stykket.

Framsyninga varer i omlag 1 time, utan stopp.

Av:Olav Duun
Dramatisering og regi:Otto Homlung
Komponist:Asgeir Skrove
Lysdesign:Simen Høy Aasheim
Med:Emilie Mordal
Kristoffer Hjulstad

Billetter fåes kjøpt her

  • Last Updated: 16.01.2019
  • Source: Innherred Reiseliv
Dates

on. 13. mars 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gud Smiler
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad