VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken MOSS

Guidet elsykkeltur – Eventyr på to hjul i Moss

Overview

Har du lyst til å suse rundt på en elsykkel i sommer?

Trill rundt er helt unikt tilbud for deg som ønsker å oppleve mer av alt det fantastiske Østfold-regionen har å by på, bare på en helt ny måte: Med elsykkel!

Dette tilbudet består av tre elsykkelturer i henholdsvis Fredrikstad, Sarpsborg og Moss med egen sykkelguide. Turene er omhyggelig lagt opp med både fin natur, historie og severdigheter underveis. Elsykkel, hjelm, vind i håret, frisk luft og en deilig lunsj er inkludert i prisen. Sykkelguiden viser vei, og forteller om landemerker og severdigheter. Vi stopper blant annet innom Møllebyen i Moss, Borgarsyssel museum og Roald Amundsens Minde hvor vi får en guidede omvisninger. Hver tur varer i inntil 5-6 timer, inklusive flere rekke stopp og marginer for å følge et behagelig tempo gjennom dagen. Dette er den perfekte aktiviteten for å finne på noe med vennegjengen igjen – utendørs og med maks. 12 deltakere per tur.

Turbeskrivelse: – Eventyr på to hjul i Moss
Dette er en guidet elsykkeltur med noe av det aller beste Moss har å by på. Her får du bli med på et elsykkeleventyr av de sjeldne, ved å oppleve både den idylliske Jeløya og de helt nye, flotte sentrumsområdene, inklusive Fleischer brygge og Verket. Denne Trill rundt-turen passer for voksne med interesse for kultur, kunst, historie og vakker natur.
Bli med på en spennende sykkeltur i en liten gruppe, med en sykkelguide som navigatør på hele reisen. Eventyret starter på vakre Jeløya, med flere spennende stopp underveis. Videre krysser vi over brua og bortover mot den populære statuen Elefanten. Det blir omvisning med en lokalkjent guide ved Mossefossen og den ærverdige Konvensjonsgården fra 1778 på Verket.

Inkludert: Guide/sykkelledsager, leie av elsykkel og hjelm, lunsjpakke inkl. drikke, mellommåltid, samt flere overraskelsesstopp underveis.
Passer for: Voksne mennesker (65+) med interesse for spesielt lokal historie og vakre naturomgivelser.
Møtested: Parkeringsplassen ved Sjøbadet, Fjordgløtt 2, 1516 Moss. Rundturen avsluttes ved utgangspunktet.
Vanskelighetsgrad: Enkel. Løypa er i lett terreng, for det meste på grusveier og sykkelstier. Med basisferdigheter for bruk av vanlig sykkel skal det være enkelt å gjennomføre turen.
Lengde: ca. 15 km. Varigheten på turen tilpasses etter gruppen, men medberegnet flere stopp anslår vi å være tilbake til rundt kl. 15.30.

* I samarbeid tilbyr Astma og Allergiforbundet og Visit Østfold i sommer unike elsykkelopplevelser med store rabatter for voksne over 65 år. Medlemmer (65+) får hver tur til kun 200 kroner! Er du ikke medlem kan du likevel kjøpe billett til kun kr. 400,-.

  • Last Updated: 24.06.2021
  • Source: VisitMOSS AS
Dates

ti. 3. august 2021 10:00 15:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Guidet elsykkeltur – Eventyr på to hjul i Moss
Your Recently Viewed Pages