VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Guidet tur til Kjerag og Kjeragbolten

  • Lysefjorden Adventure AS, Ulsberghagen 12, Stavanger
  • +47 99709096
  • 20. mai 2020 - 30. november 2020
  • (4 Upcoming Dates)
Overview

Kjeragbolten Bli med oss på tur til Lysefjordens majested, Kjeragbolten! Med sine 1020 meter over havet, rager fellplatået høyest av fjelltoppene i området. Det er også derfor den kalles majesteten i Lysefjorden. Området er mest kjent for Kjeragbolten, en 5 kubikkmeter stor stein, som etter istiden er blitt kilt fast i en kløft i fjellet. Kanskje er du en av de tøffeste, som våger å gå ut på bolten, og se 1000 meter ned i Lysefjorden?

Guidet tur til Kjerag og Kjeragbolten
Bli med oss på tur til Lysefjordens majested, Kjeragbolten! Med sine 1020 meter over havet, rager fjellplatået høyest av fjelltoppene i området. Det er også derfor den kalles majesteten i Lysefjorden.

Området er mest kjent for Kjeragbolten, en 5 kubikkmeter stor stein, som etter istiden er blitt klt fast i en kløft i fjellet. Kanskje er du en av de tøffeste, som våger å gå ut på bolten, og se 1000 meter ned i Lysefjorden? Dette er en relativt krevende tur, som stiller krav til både god fysisk helse og godt utstyr. Stien opp til Kjeragbolten har flere krevende partier, og på enkelte steder kreves lett klyving. Foruten de krevende partiene, er stien relativt grei å gå.

  • Last Updated: 23.11.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 27. november 2020

lø. 28. november 2020

sø. 29. november 2020

ma. 30. november 2020

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Guidet tur til Kjerag og Kjeragbolten
Your Recently Viewed Pages