Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Gundelach

  • Kvitsøygaten 25, Stavanger
  • +47 51530595
  • 25. oktober 2019
  •  /  22:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Gundelach er en av disse artistene som man ikke hadde hørt om den ene dagen, men som man den neste ikke skjønner hvordan man noen gang har klart seg uten.

Gundelach er en av disse artistene som man ikke hadde hørt om den ene dagen, men som man den neste ikke skjønner hvordan man noen gang har klart seg uten. Debut-singlene "Alone In The Night", "Spiders" og "Fjernsynet" har gitt han enorm popularitet blant publikum og anmeldere.

Med sin gripende falsett og noir-produksjoner har han fengslet publikum i hele Norden. I 2018 spilte han på Tou for andre gang og produserte en av årets fineste konserter med sin finslipte fremføring.

For en tid tilbake ble Gundelach invitert av Munch-museet i Oslo til å gjøre en musikalsk tolkning av et av Munchs malerier. Resultatet var låten «Bolder» som ble sluppet tidligere i vår. Prosjektet fortsetter med flere singler, og kulminerer i minialbumet "My Frail Body" og en påfølgende turné denne høsten.

I Maskinhallen tror vi hans nye musikk virkelig kommer til sin rett, og håper at du legger turen til Tou for en av sesongens musikalske høydepunkt.

  • Last Updated: 16.09.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 25. oktober 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gundelach
Your Recently Viewed Pages