Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Gunerius & Verdensveven + Supp.: Datadyr || Hulen

Overview

GUNERIUS & VERDENSVEVENSupp.: DATADYR
CC: 220/180
ID:18-----------------------
GUNERIUS & VERDENSVEVEN
Gunerius & Verdensveven er en trio ledet av multikunstner Thomas Gunerius Bergsten. Thomas Gunerius har lang fartstid i Oslos musikk og kunstmiljø, og har kjørt sikksakk mellom sjangere som psych-rock, jazz, gospel, folk, hip hop, elektronika og samtidsmusikk under ymse artistnavn.
Med Gunerius & Verdensveven er det psykedelisk dansbar verdensmusikk som står på menyen. Sammen med "nordikana trommis #1" Alexander Lindbäck og "indie-hall-of-famer" og bassist Magnus Tveten leveres et musikalsk festmåltid med mikrotonale gitarer, bass, trommer, elektronikk, skranglete loops av hjemmelagde instrumenter som krukkespill og sigarboks-harpe samt en forkjærlighet for fuzzpedaler som låter 60-talls. Live leverer de et engasjerende, eksentrisk show som kanskje kan minne om Pere Ubu på jazztrip eller Sun Ra Arkestra som spiller hip hop.DATADYR
Datadyr er en jazztrio fra Bergen. Musikken strekker seg fra det inderlige og forsiktige til det energiske og eksplosive, og det er sjeldent langt å gå mellom disse ytterpunktene. I løpet av de fire årene med jazzutdanning fra Griegakademiet har inspirasjonskildene hopet seg opp og utrykket som står igjen er preget av både jazz-tradisjon og nyere retninger innenfor jazz og improvisert musikk. I 2022 slapp de debutplata «Woolgathering» på isitjazz records med god respons, og nå i februar slipper de en EP med resterende låter fra samme innspilling.

  • Last Updated: 24.03.2023
  • Source: Visit Bergen
Dates

to. 13. april 2023 20:00 1:30

fr. 14. april 2023 20:00 1:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gunerius & Verdensveven + Supp.: Datadyr || Hulen
Your Recently Viewed Pages