Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger

Gunnar i 70 - jubileumsforestilling!

Overview

Jubileumforestilling av Gunnar Andersen.

Gunnar Andersen og 3 Busserulls har hatt et stjernenavn i Stavanger og Sørfylket siden de slo igjennom på slutten av 70-tallet. Siden braksuksessen 'Good Evening, Stavanger' på De Røde Sjøhus i 1981. Siden Julerevyene på Folken på nittitallet. Utsolgte Konserthus, Fjåge i Vågen suksesskonserter, Allsang på Gladmaten. Listen er lang. Entertainment og allsang, ja, alltid ALLSANG.
Gunnar har hatt en karrieremessig opptur de siste to årene både som soloartist og med sitt Busserulls Jubalon Orkester. Fornøyde arrangører melder om fulle hus og stormende jubel. Som musikalsk entertainer har han sin egen stil med egne sanger, stand-up og crazy innslag. Og igjen, allsang garantert.

I sin Jubileumsforestilling henter Gunnar fram de fineste sangene og den herlige galskapen som har gledet folk i årtier.
Kulturhistorie som får deg til å synge med! Opplev 'Gunnar i 70' - Gnist, Glede og Galskap med Gunnar Andersen og Busserulls Jubalon Orkester!

NB: Rad 7 på galleri har ekstra forhøyede stoler og egner seg ikke for publium med skrøplige ben da disse stolene er høye!
Billettkontoret/dørene åpner 1 time før forestilling.

RULLESTOL BRUKER:
Ring 51843850 eller send mail til: booking@stavangeren.no

  • Last Updated: 21.10.2019
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 24. april 2020 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gunnar i 70 - jubileumsforestilling!
Your Recently Viewed Pages