Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Gunslingers

Overview

Pop-countrybandet Gunslingers har over 100 millioner streams på Spotify, samt gull- og platinaplater. Bandet jobber med mye nytt materiale som skal stå klart i løpet av vinteren 2022. Bandet har i tillegg fått fele med som fast inventar. Gunslingers er i dag det eneste norske bandet som er komplett med fele, steelgitar og telecaster. Det skaper den unike Nashville-sounden som kjennetegner countrymusikk av høy kvalitet.

Pop-countrybandet Gunslingers har over 100 millioner streams på Spotify, samt gull- og platinaplater.

Bandet jobber med mye nytt materiale som skal stå klart i løpet av vinteren 2022. Bandet har i tillegg fått fele med som fast inventar. Gunslingers er i dag det eneste norske bandet som er komplett med fele, steelgitar og telecaster. Det skaper den unike Nashville-sounden som kjennetegner countrymusikk av høy kvalitet.
Alle som har vært på en skikkelig Gunslingers-konsert, kjenner til kjemien som oppstår mellom band og publikum, en kjemi få i landet kan konkurrere mot.
Support for kvelden er country-DJ, DJ Moonshiner. DJ Moonshiner så dagens lys i 2013. Han har markert seg sterkt i det norske countrymiljøet og delt scene med mange av sjangerens mer kjente som Vassendgutane, Gunslingers, Rotlaus og Byting i forskjellige sammenhenger. I 2019 flyttet han til Østlandet og ble introdusert for raggermiljøet og bygdekulturen. Han har etter hvert funnet sin «sound», og gav ut sin debutsingel i april 2021.
Denne konserten spilles for stående publikum i Zetlitz.18-ÅRS ALDERSGRENSE
På dette arrangementet er det alkoholservering. Unge mellom 13–18 tillates i følge med verge. Er du under 18 år finner du vergeskjema her. Vergeskjema og gyldig legitimasjon medtas på konserten.

For kjøp av rullestolplass, vennligst ta kontakt med billettskranken på telefon 51 53 70 00, eller billett@stavanger-konserthus.no.

VARIGHET
Ca. 2 timer og 30 minutter, inkludert support

ARRANGØR
Musikk og Underholdning AS

  • Last Updated: 28.01.2022
  • Source: Region Stavanger
Dates

lø. 19. mars 2022 20:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Gunslingers
Your Recently Viewed Pages