Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

HÄNDELSER VID SLUSSEN

Overview

Händelser vid Slussen. Regi: Johan Palmgren. Sverige 2012. Tale: svensk. Tekst:. DCP, 58 min.
Slussen er en sluse sammenvevd med et komplisert veinett i sentrum av Stockholm. Da den ble bygget i 1935, ble den et landemerke for det nye Sverige som vokste frem. Nå er det skittent, falleferdig, hatet men også elsket og verdt å pusse opp ifølge mange. Her er historien om menneskene som lever livet rundt Slussen: de britiske arkitektene fra Fosters som sitter midt i slusen og planlegger en helt ny Slussen mens demonstrantene bringer liv utenfor døren. Slusesjefen Nina som har en plass i hjertet sitt for alle. Bartenderen Jacob som tenker på hva som har skjedd med det svenske samfunnet som før var et forbilde i verden, mens han ser ut over Slussen fra luksusrestauranten Gondolen. Og under brua ved slusen deler de hjemløse vennene Pekka og Mats hverdagen med polske Tomaz og Anja som drikker for mye vodka.
Filmen presenteres i samarbeid med BAF – Bergen Arkitektforening.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 26.01.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 16. februar 2022 18:00 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HÄNDELSER VID SLUSSEN
Your Recently Viewed Pages