Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

HÅP / LEV Releaseturné

Mer info

Visepoesiduoen HÅP lanserer sitt debutalbum «LEV» med en landsomfattende turné våren 2024.

Lørdag 16. mars spiller de konsert med skogen som oppvarmingsband, på Brandheia Villmarkssenter utenfor Steinkjer. Du er velkommen til en kveld med splitter nye låter, varme fra bålet og en fantastisk flokk!

HÅP
Med en unik blanding av visepop og slampoesi, leken tilstedeværelse på scenen og et brennende engasjement for pyskisk helse og inkludering, er konsertene med HÅP umulige å komme uberørt fra. Målet deres er å gjøre verden litt varmere

I mars 2024 kommer debutalbumet LEV, produsert av Conor Patrick og med et nedstrippet sound som forsterker budskapet om medmenneskelighet. Etter 60 konserter i fjor, tar HÅP nå sitt viktige budskap og et knippe nydelige låter ut i landet på en omfattende releaseturné.

«En konsertopplevelse med så mye sjelefred, og samtidig så mange nye måter å se tilværelsen på. En magisk liten aften.»
Harstad Tidene

-

For visesanger Anna Holand (Hoanna) har psykisk helse vært en rød tråd gjennom låtskriving og konserter etter at hun mistet søsteren til selvmord. Sammen med poeten Åsmund Seip (Poesimedisin), som i bøker og på scenen formidler ærlig om angst og kjærlighet, har hun skapt visepoesiduoen HÅP.

Det er noe uventet og nytt i måten Åsmunds slampoesi møter Annas gitarspill og glødende stemme, men også umiddelbart selvsikkert og nært. HÅP gjør sterkt inntrykk på publikum når de dykker uredd inn i alvoret, samtidig som de særegne låtene peker optimistisk mot en håpefull framtid.

-

Brandheia Villmarkssenter ligger 17 km fra Steinkjer sentrum. Kjør E6 mot Steinkjer. Følg rv762 mot Ogndal til du kommer til Røysing. Ta av til venstre (skilt til Brandheia Villmarksleir) kjør 6 km langs fv. 274. Ta til høyre (skilt Villmarksleir) kjør 2 km langs skogsbilveg. Så er du framme!

Les mer om det nydelige stedet Brandheia Villmarkssenter her:
https://brandheia.no/

Sist oppdatert: 02/26/2024

Kilde: Innherred Reiseliv

Sider du nylig har besøkt