Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

HØSTSCENA: Teatret Vårt: Magi- og fantasioperatørene

Overview

Magi- og fantasioperatørene - Improteater om magiske hverdager. En forestilling til deg som alltid lurer på hvem som bor inne i det tomme huset i gata, eller som hver kveld håper det skal være et monster under senga… - eller kanskje stikker Supermann innom på middag?

Magi- og fantasioperatørene finner på historier ut av nesten ingenting. Eller det vil si; av alt det som skjer med deg hver eneste dag, nesten helt uten at du tenker på det. Hva om frokostblandinga di kunne sende deg tilbake i tid, eller at læreren din egentlig bruker matematikkformler for å suge livet ut av elevene sine - eller jobber kanskje mora di på et kontor som kan lese tankene dine?

Med utgangspunkt i helt vanlige hverdager lages improteater der historiene forandres fra gang til gang. Magi- og fantasioperatørene lager et inkluderende og engasjerende teater hvor barna kan la seg inspirere til å lage sine egne historier. Teater kan oppstå hvor som helst - av hva som helst. Ta med hverdagen til hele familien og lag litt magi av den sammen med Magi- og fantasioperatørene! Hos oss er hverdager alt annet enn hverdagslige!

  • Last Updated: 30.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

sø. 29. september 2019 16:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
HØSTSCENA: Teatret Vårt: Magi- og fantasioperatørene
Your Recently Viewed Pages