Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Håkan Hardenberger & Colin Currie

Overview

Tut og vigør med to virtuoser i spesialskrevet program. 
Verkslisten for instrumentkomboen trompet og perkusjon fyller ikke mange bind, men det ordner Håkan Hardenberger og Colin Currie opp i selv. Flere verk på kveldens unike program er skrevet spesielt til toppmusikerne, inkludert Brett Deans nyskrevne «...the scene of the crime...» (2017) og Rolf Wallins «Realismos Màgicos» (2014), som begge har Festspillene som medbestiller. 
De to artistene er store ambassadører og virtuoser for sine instrument. «Den beste trompetisten i galaksen», sier avisen The Times om svenske Hardenberger, og magasinet The Spectator har kalt skotske Currie «verdens beste og mest vågale perkusjonist». 
Til sammen utgjør de en uvanlig og forfriskende kombo, i en konsert som er noe utenom det vanlige både i konsept og utførelse. Hardenberger og Currie har en gnistrende musikalsk kjemi, og får publikum til å glemme at musikken er ny og ukjent – og bare lytte i stedet. Anmelderen til Hannoversche Allgemeine Zeitung sa det slik: «Ja, ny musikk kan faktisk være så spennende og så avslappende på én gang.» 
Håkan Hardenberger trompet | Colin Currie perkusjon
JOE DUDDELL (1972–) Catch, duo for trompet og marimba 
KARLHEINZ STOCKHAUSEN (1928–2007) Vibra-Elufa for solo vibrafon
ANDRÉ JOLIVET (1905–1974) Heptade
TOBIAS BROSTRÖM (1978–) Dream Variations for trompet og perkusjon 
ROLF WALLIN (1957–) Realismos Màgicos for solo marimba
BRETT DEAN (1961–) ...the scene of the crime... duo for trompet og perkusjon | Norsk førstegangsfremføring, bestilt av Festspillene i Bergen, Musik i Syd for Malmö Chamber Musick, Håkan Hardenberger og Colin Currie

Transport til Troldsalen/Griegs villa er inkludert i festspillbilletten. Vennligst merk at alle avganger går presis. Bussturen tar ca. 30 min.
KONSERT KL 19:30 Avreise fra Turistinformasjonen kl 18:30. Retur fra Troldhaugen kl 21:30.

  • Last Updated: 10.04.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

søn 3. juni 2018 19:30 21:00

See All
Håkan Hardenberger & Colin Currie
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad