VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Håkon Kornstad trio

Overview

HÅKON KORNSTAD TRIO

Det er ikke veldig mange her i verden som har tatt steget fra jazzsaksofonist til operasanger, og om mulig enda færre som kan slippe unna med det. Men Håkon Kornstad skøyter på tynn is med den aller største selvfølgelighet. Som saksofonist er han et unikum med tone og kontroll som få kan måle seg med. Som sanger er han en lyrisk tenor som veksler mellom italiensk operabravur og vakker, nordisk tilbakeholdenhet.

I Håkon Kornstad Trio kommer han sammen med bunnsolide Mats Eilertsen og avantgardespellemann Frode Haltli. En jazztrio med trekkspill, saksofon og bass, som fortsetter der Kornstads kritikerroste «Tenor Battle»–album fra 2015 slapp.

I November 2018 kom oppfølgeren «Im Treibhaus», («I drivhuset») og Kornstads unike operajazz-prosjekt har så absolutt modnet:

«En musikalsk verdenssensasjon» — Dagens Næringsliv

«Coleman Hawkins ville ha nikka anerkjennande til arrangementet på Verdis «Di tu se fedele», og beint fram magisk er tittelkuttet «Im Treibhaus» — Dag & Tid

«Gripende vakkert» – Dagsavisen

Med frilynt, varm og vakker traktering av romantiske arier og sanger, ispedd improvisasjon og musikalsk reiselyst, lover vi en konsert som passer såvel for klassisk- og operaelskeren som for jazzelskeren, eller for dem som ikke trodde de likte noen av delene. Vi lover også lyder du ikke har hørt fra henholdsvis saxofon, bass eller akkordion før. Og mest av alt — vakre melodier som du kan plystre på veien hjem.

Håkon Kornstad – saksofon, tenorstemme
Frode Haltli – akkordion
Mats Eilertsen – bass

  • Last Updated: 16.06.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

to. 8. oktober 2020 20:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Håkon Kornstad trio
Your Recently Viewed Pages