Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Håndgemeng + Suncraft + Kraken Mare

Mer info
Lobbyen, fredag 3. mai. Håndgemeng + Suncraft + Kraken Mare. Dørene åpner 20:00 - Konsertstart kl. 21:00. 18 års aldersgrense.

Håndgemeng: Tung doom ‘n’ roll fra Oslo og omegn. Om du blander den klassiske rocken fra 70-tallet med den tyngre stoner doomen fra 90-tallet og litt hardcore på toppen av det hele, så stiger Håndgemeng ut av gryta. Riff etter riff vil Håndgemeng bryte alle sjangergrenser og ta deg med fra det dypeste Helvete til det fjerneste kosmos, bli med på okkulte ritualer og kosmiske eventyr.

Mens verden sto stille skrev og spilte Håndgemeng inn debutalbumet sitt «Ultraritual» og fikk like etter platekontrakt med Amerikanske Ripple Music som er et av verdens ledende plateselskaper innenfor stoner, doom, heavy psych og heavy rock. Denne plata består av åtte sanger som tar deg med på en reise gjennom tid og rom, og inn i det okkulte.

Suncraft: Fra undergrunnen i Oslo trør Suncraft fram, med deres tunge, ørkenrock-inspirerte rock n’ roll. Uten gimmicker og med den noe postmoderne holdningen "anything goes" spiller de et uforutsigbart riffbonanza av et repertoar. Låtene tar sidesparng og vendinger med innflytelser fra rockens mange undersjangre, knyttet sammen i vanntette komposisjoner. Det lyriske universet deres utforsker temaer som konspirasjon og ensomhet i en utforskende og undrende stil. La Suncraft valse deg sakte inn i deres sjelfulle, lekne rockeverden!

Siden bandet ble stiftet i sent 2017, har Suncraft spilt flittig rundt på klubbscener i Norge. Målet har vært enkelt: å spille eksplosivt energiske liveshow det er umulig å ikke bli revet med av. I mars 2020, kun måneder etter de slapp sin første EP, Saigon, tok konsertene brått og uventet slutt. Mens kultur-Norge blødde, prøvde bandet å snu nedstengningen til noe positivt, ved å fokusere alle krefter på låtskriving. Resultatet ble debut-albumet, Flat Earth Rider, som kom ut i løpet av sommeren 2021. Suncraft er for tiden igang med sitt andre album med nye låter, og det er godt mulig at det dukker opp smakebiter fra den nye plata.

Kraken Mare er en nyoppstarta trio bestående av medlemmer med bakgrunn fra trondheimsbandene Heroinne og Juicer. Musikkstilen kan beskrives som en naturlig blanding av disse to bandene, eller med andre ord riffdrevet stoner rock med litt tempo.

Socials:

https://instagram.com/handgemeng?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.facebook.com/handgemeng

https://open.spotify.com/artist/1lWoCfgK39pYMw54c6d72O?si=5UmKW6PoQfWMuOyiKuzHIw

Sist oppdatert: 04/03/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt