VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Håpets kappe

  • Kongens gate 5 Sør-Trøndelag Trondheim 7011
  • 4. oktober 2020
  •  /  18:00
  •  /  Price Gratis
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Vi kan med glede og stolthet presentere konserten "HÅPETS KAPPE/Tre hellige rom, én jord" Trondheim regionen ! Konserten inngår i Solfrid Mollands release-turné for sitt nye album med samme navn, og den arrangeres av Vår Frue - åpen kirke og Kirkelig Dialogsenter Trondheim.

Etter konserten blir det litt å bite i, samt en kort samtale med Solfrid Molland.

Håpets kappe er et album og en konsert med Solfrid Molland Ensemble som sirkler rundt tematikken tre hellige rom, en jord - og som fremhever islams, jødedommens og kristendommens felles opphav og humanistiske budskap. Den overordnede ideen er at vi har mange ulike religioner, men bare en jord. Å stå side om side for en bærekraftig fremtid kan være et fredsprosjekt. Musikalsk reflektere ensemblet musikalske strømninger i dagens Europa med et tonespråk i skjæringspunktet mellom norsk, arabisk, jødisk folkemusikk og vestlig klassisk kunstmusikk.

Musikken er skrevet spesielt til denne konserten av Solfrid Molland med nye tekster av Erik Hillestad. Konserten spilles i de største byene i
Norge - og denne gang er Trondheim definert som en av disse! Solfrid
Molland er sanger, pianist og komponist og har utgitt tre album ved Kirkelig Kulturverksted med sigøynermusikk og egne komposisjoner inspirert av ulike kirker og katedraler i Europa. I 2017 fikk hun Statens arbeidsstipend i ett år for å komponere musikk til prosjektet Tre hellige Rom og en jord, deriblant skrive musikk inspirert av en moske, en synagoge og en kirke. Molland har gjennom flere år arbeidet med arabisk og jødisk folkemusikk i ensemblet Mirele og som musiker i forestillingen Maria i bibelen og koranen. Hun er utdannet klassisk pianist ved Østlandets Musikkonservatorium, og har Storfag i musikk fra Universitetet i Oslo. I 2015 ble hun tildelt Oslo Bys Kunstnerpris.

Musikere:
Solfrid Molland (sang/piano/trekkspill/komponist)
Hayden Powell (trompet)
Mats Eilertsen (kontrabass)
Aziz Kossai (oud/vokal)
Daniel Lazar (fiolin)

  • Last Updated: 23.09.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

sø. 4. oktober 2020 18:00 19:15

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Håpets kappe
Your Recently Viewed Pages