Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Høstscena: ANNO 2050 - Dystopi og håp?

Overview

Som en dystopisk visjon i nær fremtid omhandler forestillingen utarming av matjorda, insektdød og masseutryddelse av dyre- og planteliv. Publikum er de overlevende etter en katastrofe som har lammet konvensjonell matproduksjon, og i forestillingen stilles vi ovenfor spørsmålet om hva vi nå skal overleve på.

Som en del av forestillingen vil publikum få servert en alternativ og svært eksklusiv meny: Teamet bak prosjektet er i gang med å planlegge den – de fermenterer, tørker og sylter grønnsaker. Spiselige blomster, bær, planter og insekter sankes inn. Bark, kongleskudd og sevje er også blant ingrediensene. Fra fjæra finner de tang og tare, snegler, skjell, kråkeboller og maneter. Alt skal serveres oss i løpet av forestillingen.

I Anno 2050 iscenesettes katastrofen, og publikum vil bli stilt ovenfor opplevelser de må ta stilling til og sette ord på. Målet er å gi publikum en følelse av handlekraft og håp for fremtiden.

  • Last Updated: 30.08.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 28. september 2019 20:00 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Høstscena: ANNO 2050 - Dystopi og håp?
Your Recently Viewed Pages