Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

Høstscena: Radio Don Quixote/ Teatret Vårt

Overview

Du ser det du hører, men hører du det du tror?

Seks personer har gått sammen om å gjenåpne FM-båndet med sin egen radiostasjon i flerbrukshallen. Utstyrt med radio inviteres publikum inn til å bivåne forsøket. Velkommen til et eventyrlig radioteater i ordets mest bokstavelige betydning!

I en tid hvor galskap kringkastes over en lav lest, leder Aurora idealistisk an et korstog mot besnærende og instrumentelle virkelighetsforståelser. Med sin tro på respekt, dannelse - og kunstens evne til å skape innsikt i seg selv, kjemper hun for en verden hvor verdenslitteraturen fortsatt kan gi svar!

Radiostasjonens prosjekt er å fortelle historien om en av verdens beste bøker: Don Quijote.

Det sies at Don Quijote var riv ruskende gal - at han bekjempet vindmøller fordi han trodde de var kjemper, at han bekjempet saueflokker fordi han trodde de var store hærer, og at han utførte alle disse og flere heltedåder til en selvoppfunnet prinsesse ved navn Dulcinea. I sitt forsøk på å gi deg svar på alle spørsmålene du har om dette mesterverket tar de seks personene alle radioens virkemidler og hele flerbrukshallen i bruk. For dem er Radio Don Quijote kampen for en virkelighetsforståelse som gjør livet verdt å leve. Det kan ikke gå galt…

Opplev radioteatrets magi utfolde seg foran øynene på deg.

  • Last Updated: 22.08.2017
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fre 29. september 2017 19:00

See All
Høstscena: Radio Don Quixote/ Teatret Vårt
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad