Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Høyt og lavt i Nidarosdomen kl 13 – 15

Overview

I tillegg til vanlig inngangsbillett kan du kjøpe billett til de omvisningene eller tårnoppgangene du ønsker å delta på. 100,- pr. spesialomvisning, 40,- for tårnoppgang. Ta på gode sko! Turer i høyden anbefales ikke for personer med høydeskrekk, klaustrofobi eller hjerteproblemer. Forhåndssalg i Butikken ved Nidarosdomen.

Kl 13 - 15: Spesialomvisninger hver time. Tårnoppgang hver halvtime.

Kjeller:
Bli med på en vandring i Nidarosdomens kjeller og krypt. Ordet krypt kommer fra det greske ordet kryptein som betyr å skjule. Hva skjuler egentlig krypten i Nidarosdomen? Aldersgrense 8 år.

Kapell:
I Nidarosdomens høyder skjuler det seg små, intime kapell fra slutten av 1100-tallet. På denne vandringen får du besøke flere av kapellene hvor du kan beundre Oddmund Kristiansens vakre glassmalerier. Aldersgrense 8 år.

Parapet:
Bli med på en vandring opp i tårnene og over brystvernet på Nidarosdomens vestfront! Opplev skulpturer som ikke er synlige fra bakken, og nyt den fantastiske utsikten! Aldersgrense 12 år.

Tårn:
Bli med på en spennende vandring gjennom mørke ganger og opp bratte trapper i Nidarosdomens sentraltårn. Turen opp er på hele 172 trappetrinn. Vel oppe kan du nyte en flott utsikt over Trondheim. Aldersgrense 8 år.

  • Source: Trondheim Events
Dates

søn 24. september 2017 13:00

See All
Høyt og lavt i Nidarosdomen kl 13 – 15
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad