VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trøndelag TRONDHEIM

Høytlesning og minikonsert med Sandra Lyng

Overview

Velkommen til gratis minikonsert og høytlesing av barnebøkene Corny med Sandra Lyng!

Sirkus Shopping inviterer til gratis minikonserter. Med store opplevelser i en trivelig og tilgjengelig arena ønsker vi alle velkommen. Som et kollektivt knutepunkt og med en stor parkeringskjeller er det enkelt å komme til og fra arrangementene. Spiseplassene på senteret tilbyr et variert innhold der alle vil kunne finne noe de liker.

Sirkus Shopping har i mange år vært kjent for sine små og store arrangementer for alle målgrupper. Dette skal Sirkus selvfølgelig fortsette med i 2020. Kapasiteten er noe begrenset pga smittevernregler. Så her er det lurt å være raskt ute med å booke plass.

Artister og underholdning for resten av 2020 kan du finne på: sirkusshopping.no

Det norske folk ble først kjent med Sandra gjennom deltakelsen i Idol, hvor hun kom på fjerde plass. Året etter kom hitlåten «Sommerflørt», og debutalbumet «Døgnvill» kom i 2007. Sandra har en rekke hitlåter på samvittigheten, deriblant «Play My Drum», «Night after Night» og «Moonrise». Hun er også programleder for den populære podcasten Podepodden, hvor Sandra møter kjente personer og eksperter for å snakke om problemstillinger rundt fødsel, barn og foreldre.

Nå debuterer hun som barnebokforfatter med serien om enhjørningen Corny som har følelsene utenpå kroppen. Corny har sitt eget univers med spilleliste på Spotify og en YouTube-kanal

Vi følger FHI sine råd om smittevern for arrangement.

Begrenset antall plasser så book plass :)

  • Last Updated: 01.07.2020
  • Source: Hva skjer kalender
Dates

lø. 8. august 2020 12:00 12:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Høytlesning og minikonsert med Sandra Lyng
Your Recently Viewed Pages