Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Gran

Hadeland kultursal // The Producers - Hadeland janitsjar

Overview

Hadeland Janitsjar gleder seg stort over å kunne presentere The Producers - en ellevill komedie, og en av de store Broadway-musikalene fra det siste tiåret, basert på filmen med samme navn av Mel Brooks. Dette er musikalen som viser at under de rette omstendigheter kan man tjene mer penger på fiasko enn en suksess. Premiereløvene Alstedt og Diesen skrev: En av de morsomste handlingene vi har sett i en musikal på lenge. (Premieren på "The Producers" på Oslo Nye Teater)

Ida Lou Larsen skrev i sin anmeldelse i Nationen at The Producers frir hemningsløst til publikum, men er også en gjennomført Broadway-musikal. Musikalen er blitt en enorm publikumssuksess. Den er blitt kalt verdens morsomste musikal. Det startet med at den fikk 3 Tony Awards for beste manus og musikk i 2001 – og har vunnet en rekke priser siden. Musikalen gikk i 9 år på Broadway med 2502 forestillinger.

Musikalen ble en hit i de over 30 byene den er satt opp. Da den ble satt opp på Oslo Nye var begeistringen både spontan og ellevill. Blant forestillingens absolutte høydepunkter er de elegante og vittige sang og dansenumrene.

The Producers er historien om produsenten som sammen med revisoren sin kommer på tanken om at det kanskje kan være mer å tjene på en fiasko enn en suksess – men som opplever at det blir suksess likevel. Musikalen er både en satire over og en kjærlighetserklæring til Broadway.

Forestillingen varer 2 timer 30 minutter inkludert pause.

VELKOMMEN TIL EN UNDERHOLDENDE AFTEN I HADELAND KULTURSAL!

  • Last Updated: 18.01.2018
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

lør 20. januar 2018 17:00

See All
Hadeland kultursal // The Producers - Hadeland janitsjar
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad