Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Hafrsfjordkaupangen - vikingmarked i Hafrsfjord, Stavanger

Mer info

Er du klar for en episk reise tilbake i tid? Velkommen til vikingmarkedet i Hafrsfjord i sommer!

Bli med på et eventyr som vekker vikingens ånd til live i Hafrsfjord. Oppdag den unike blandingen av autentisk vikingkultur, spennende aktiviteter og fargerike markedsplasser fylt med håndverk, mat og historie. Her finner du også det kjente monumentet Sverd i fjell som står der som et minne om det store vikingslaget i Hafrsfjord ledet av Harald Hårfagre i 872.

Opplev vikingenes ånd gjennom aktiviteter og salgsboder

Dyktige håndverkere skaper autentiske vikingklenodier. Fra smiing til treskjæring, ta med deg et stykke vikinghistorie hjem. Føl adrenalinet pumpe når vikingkrigere møtes til strid i spennende kampshow. Se autentiske krigsferdigheter og bli en del av krigsropene! Opplev vikingmat på sitt beste! Nyt mat som tar deg tilbake til vikingenes bord. La deg rive med av livlig musikk og tradisjonelle vikingdanser. Lytt til historiefortellere som gir liv til vikingtiden med episke fortellinger rundt bålet.

Hafrsfjordkaupangen er ikke bare et marked – det er en reise gjennom historien som appellerer til eventyrlystne sjeler fra hele verden. Ta del i vikingmarkedet i Hafrsfjord, hvor historie, kultur og magi smelter sammen under sommersolen.

Sist oppdatert: 01/18/2024

Kilde: Region Stavanger

Sider du nylig har besøkt