VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland OSTERØY

Hagekonsert med Claudia Scott Duo

  • Osterøyvegen 2715, Fotlandsvåg
  • +47 91365522
  • 10. juli 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Velkommen til hagekonsert med Claudia Scott Duo på Fjordslottet Hotell!

Kanon pris på hotellpakker:
Hotellpakke fredag – søndag:
2 x middag
2 x overnatting
2 x frokost
Pris kr. 2.195.- pr person i dobbeltrom

Hotellpakke lørdag – søndag
1 x middag
1 x overnatting
1 x frokost
Pris kr. 1.095 - pr person i dobbeltrom

Bestilling av hotellpakker på messenger eller:
Telefon: 56 39 50 90
E-post: booking@fjordslottet.no
Billett til konserten kjøper du utenom
https://fjordslotthotell.ticketco.events/.../claudia...

Claudia Scott reflekterer over livet på sitt nye albumet "Restless souls" som kom høsten 2019.

Claudia Scott har snart 30 år som soloartist, vært en av artistene i «Hver gang Vi Møtes» og får stadig de høyeste terningkast for sin musikk. Fem år etter spellemannsnominerte og kritikerroste "Let the ribbons fly", er hun igjen her, - Restless Souls er Claudia Scott`s åttende soloalbum som ble sluppet på markedet høsten 2019. Nå tar hun sangene ut på turné. Etter at Covid 19 bremset all turnévirksomhet i fjor.

Singelen "Restless Souls" som er tittelsporet på det nye albumet griper deg fra første gitarriff og nekter å slippe taket, skrevet i beste gitardrevet Americana stil, melodiøst og med en reflektert tekst man kan kjenne seg igjen i.

Scott viderefører country-rocken hun har blitt kjent for, fra sine foregående album. Scott har også denne gangen sitt faste LIVE band med i studio, med Jørun Bøgeberg på bass, Olaf Olsen på trommer og perkusjon, Olav Torgeir Kopsland på gitar og steel og Scott selv spiller diverse gitarer, mandolin, munnspill og vokal. Kenneth Bjørdal bidrar på Hammond og piano.

Albumet er skrevet og produsert av Claudia Scott. Claudia Scott er en av våre mest produktive låtskrivere. I tillegg til å skrive låter til eget bruk, har hun også bidratt på låtskriversiden til flere artister. Claudia kommer fra sterke røtter innen genren Country, og har utviklet en egen stil innenfor sjangeren og lener seg nok mer mot Countryrock, eller Americana som noen vil kalle det.

Som musiker og låtskriver får Claudia vist sine mange talentfulle sider. Hun er en uredd artist som har våget å gå sine egne veier i søken etter en egen musikalsk identitet.

Hun har en rekke kritikerroste album bak seg, med nå 2 Spellemann-priser, og en rekke nominasjoner. Hun har også mottatt tre prestisjetunge låtskriverpriser i USA.

Scott har også sluppet musikkvideo av singelen « A picture of my Dad and I» fra hennes album «Let The Ribbons Fly». Og Restless Souls, fra albumet med samme navn. Det er på veien Claudia Scott trives best, og hun mestrer å bergta publikum enten hun er helt alene med gitaren, som duo eller med fullt band.

På scenen:
Claudia Scott akustisk: Sammen med Olav Torgeir Kopsland: vokal, gitarer, steel-gitar

  • Last Updated: 25.05.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

lø. 10. juli 2021 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Hagekonsert med Claudia Scott Duo
Your Recently Viewed Pages