Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Bø i Telemark

Halvdan Sivertsen: Ennu ikke landa

  • Gullbringvegen 34, Bø i Telemark
  • 35 06 03 90
  • 16. desember 2017
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Storsalen 16. desember kl. 19.00

Halvdan Sivertsen har «Ennu ikke landa», og er klar med ny plate og ny turné. Igjen skal han glede et stort og entusiastisk publikum fra kulturhusscener over hele landet.

Utgangspunktet for turnéen er den nye platen, men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:
Ledsaget av Håvar Bendixen  blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.

Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

Halvdan Sivertsen, gitar og sang
Håvar Bendixen, diverse gitarer, trekkspill og sang

Brynjar Erdahl, lyd
PA og Lys: Konsert-service AS

  • Last Updated: 19.11.2017
  • Source: Reisemål Bø AS
Dates

lør 16. desember 2017 19:00

See All
Halvdan Sivertsen: Ennu ikke landa
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad