Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Halvdan Sivertsen: På tur opp og på turné

Mer info

Med seg på veien har Halvdan sitt faste band og crew, noe som garanterer at sangene hans får den aller beste innpakning. Fra det lyriske, vakre og lavmælte til heftig og rocka backing. Med mye flerstemt koring, og med lyd- og lysdesign fra øverste hylle.
«Bandet mitt er A-laget. Kunne ikke ønsket meg bedre musikere. De bidrar med så mye kreativitet, sjangerforståelse og engasjement at jeg aldri føler at konsertene blir rutinepreget. Det skjer store og små musikalske overraskelser og nyanser på hver eneste konsert, som sender smil oss imellom, og som publikum ofte får med seg. De registrerer bandets unike spilleglede og responderer på den. Av og til blir jeg helt rørt.» 
- Halvdan.
Sivertsens liste over udødelige låter er lang, så det er nok å ta av, og publikum vil ikke bli skuffet. Og Halvdan kan melde om et bandet er spillesugne og gleder seg – masse! 
Bandet:
Halvdan Sivertsen - vokal og gitar / Håvar Langaas Bendiksen - div. gitarer og vokal / Terje Nohr - div. gitarer og vokal / Trond Viggo Solås - bass og vokal / Johannes Winter Farstad - keyboards og vokal / Rune Mathisen - slagverk og vokal

Sist oppdatert: 04/24/2024

Kilde: Visit Hedmark AS

Sider du nylig har besøkt